Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام حائری‌پور با بیان اینکه ظهور دو شرط اصلی دارد، گفت: جهان باید آماده استقبال از حکومت امام زمان(عج) باشد، این حکومت تحمیلی نیست، این به معنای مسلمان شدن یا شیعه شدن همه اهل زمین نیست بلکه به معنای عطش فراگیر عدالت‌خواهی است.

به گزارش خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «محمدمهدی حائری پور» با بیان اینکه یکی از سوالات جدی درباره امام زمان(عج) و حکومت ایشان این است که چرا تا کنون حضرت(عج) ظهور نکرده اند، اظهار کرد: وعده ظهور، وعده ای برحق و حتمی است اما هر چه زمان می گذرد درباره چرایی عدم وقوع آن سوالاتی می پرسیم به ویژه آنکه ظلم بشدت فراگیر و فساد و تبعیض و خیانت و گناه و تباهی در همه جوامع رایج شده، البته در برخی جاها بیشتر و برخی جاها کمتر، برخی جاها خیانت ها و ظلم ها فردی است و در دیگر جاها اجتماعی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کارشناس مهدوی تصریح کرد: برخی به همراهی 313 یار مخلص با حضرت حجت(عج) استناد می کنند و می گویند یعنی در عالم 313 انسانی که به درد امام زمان(عج) بخورند، پیدا نمی شود؟ یعنی در ایران ما با وجود جمهوری اسلامی و این همه انسان های فداکار، این تعداد یار امام زمانی نداریم؟

 

وی در پاسخ به این سوال بیان کرد: هر اتفاقی که قرار است در عالم رخ دهد زمینه های خود را می خواهد، در زندگی فردی هم وقتی ما می خواهیم حتی سفری برویم باید مقدماتش فراهم باشد، چنان که برای کشاورزی بذر، زمین و آبیاری و ... لازم است. اینکه حضرت مهدی(عج) می خواهند حکومت جهانی عدل گستر ایجاد کرده و ریشه ظلم را بسوزانند هم مقدمات و شرایط خود را می خواهد.

 

حجت الاسلام حائری پور افزود: ممکن است سوال شود آیا در این دوران طولانی غیبت این شرایط فراهم نشده است؟ باید توجه داشت شرایط ظهور متعدد است، اما دو شرط از دیگر شرط ها مهمتر است، یکی وجود یاران که باید پابه رکاب باشند و به واسطه فداکاری آنها عدالت در جهان گسترده شود. خداوند متعال بنا دارد که امور عالم با اسباب پیش برود برای همین حتی رسول خدا(ص) با آن شان و عظمت و جایگاه در غزوات و جهادها یاران را همراه با خود می بردند، مسئله یاران برای پیامبر(ص)، امیرالمومنین(ع) و بعد برای امام حسین(ع) در کربلا مطرح بوده است چنان که تا یاران بودند امام حسین(ع) در سلامت و صحت قرار داشتند.

 

این استاد حوزه تاکید کرد: اگرچه وجود 313 یار برای حضرت حجت(عج) ضرورت دارد اما این حلقه اول یاران است، حضرت(عج) بعد از ظهور با همه بشریت و دنیا مواجه می شوند آنها که در جبهه مقابل ایشان قرار دارند عِده و عُده دارند که باید شرایط مقابله با آنها فراهم شود ... حلقه دوم یاران امام زمان(عج) در روایات شامل 10 هزار نفر می شود. چه بسا هنوز به تعداد کافی برای حضرت(عج) یار فراهم نشده ما نمی دانیم آن تعداد یارانی که موردنیاز امام زمان(عج) است چه زمانی فراهم می شود.

 

حجت الاسلام حائری پور در ادامه ابراز کرد: حال که قرار است یاران در کنار امام زمان(عج) باشند ما باید به فکر باشیم و برای جبهه حضرت(ع) یار فراهم کنیم، یعنی هم خود را آماده کنیم و به درد ایشان بخوریم و باری از بار حضرت(عج) برداریم و هم در مرحله بعد نیروسازی کنیم البته هر کس به تناسب جایگاه و شرایط خود؛ مثلا معلم در مدرسه، پدر و مادر در خانه، زنان خانه دار، طلاب و ... هر یک به سهم خود نقش آفرین باشند.

 

وی اضافه کرد: مگر مادرانی که فرزندانشان را به گونه ای تربیت کردند که به دفاع از حرم اهل بیت(ع) برخاستند، چنین نقشی نداشتند چطوری این بچه ها را بار آوردند که مدافع حرم اهل بیت(ع) شدند همچنین است رزمندگان دوران دفاع مقدس. بنابر این، یک شرط ظهور امام زمان(عج) وجود یاران به تعداد کافی است که هیچ کس نمی داند این حجم چه تعداد است و چه قدر آن تامین شده است.

 

این کارشناس مهدوی در شرح دومین شرط موردنیاز برای فرج حضرت حجت(عج) بیان کرد: دومین شرط ظهور، آمادگی عمومی است یعنی جهان باید آماده استقبال از حکومت امام زمان(عج) باشد، این حکومت تحمیلی نیست مثل برخی حکومت ها که با کودتا و ... روی کار می آیند. بنابر روایات حضرت صاحب الزمان(عج) حکومتی را در جهان تشکیل می دهند که همه اهل زمین و آسمان ها از آن راضی و خشنود هستند. پس باید جهان به مرتبه ای از درک و بلوغ فکری و فرهنگی برسد که پذیرای این حکومت باشد.

 

وی در ادامه تاکید کرد: این به معنای مسلمان شدن یا شیعه شدن همه اهل زمین نیست، بلکه بدین معنا است که جهان باید به جایی برسد که عطش عدالت خواهی داشته باشد، یعنی یاس و زدگی از ظلم و دست کشیدن از حکومت ها، نهادها و سازمان های مدعی عدالت پروری. البته جهان اکنون این مسیر را می پیماید چنان که در اروپا و آمریکا هم فریاد ضد تبعیض نژادی و فساد و ندای عدالت خواهی برخاسته و بشر دریافته حکومت ها و نهادهای مدعی، حرف از عدالت شاید بزنند اما کاری برای تحقق آن نمی کنند.

 

حجت الاسلام حائری پور در پایان خاطرنشان کرد: بشر اینگونه به میدان آمده و فریاد عدالت خواهی سر می دهد، این نشان می دهد که گام های بلندی به سوی ظهور در حال برداشته شدن است. ما نیز باید سعی کنیم هر جا که ممکن است شوق عدالت را در دل ها افزون کنیم تا طلب ظهور از عمق جان ها برآید با این اتفاق، فرج حضرت حجت(عج) نزدیک خواهد بود.

 

گفتنی است، فایل تصویری این سخنان به همت بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) در کانال چشم به راه بارگذاری شده است.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهدی یاوران ظهور امام زمان عج سبک زندگی منتظرانه امام زمان عج عدالت خواهی حضرت حجت عج حضرت عج حضرت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۸۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی

محمد جلال‌مآب، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در حاشیه بازدید شیخ عبدالمهدی کربلایی متولی شرعی حرم امام حسین(ع) از مراحل پیشرفت طرح توسعه حرم که با همت مهندسان، استادکاران و هنرمندان ایرانی در حال ساخت است، گفت: فاز نخست طرح جامع توسعه حرم امام حسین(ع) مزین به نام صحن و شبستان حضرت زینب(س) بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: براساس طرح صحن حضرت زینب(س)، ساخت چهار شبستان در تراز رو و زیرسطحی به‌نام‌های شبستان حضرت علی اکبر(ع)، شبستان امام حسین(ع)، شبستان باب القبله و شبستان عقیله در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: از این تعداد، شبستان حضرت علی اکبر(ع) در روبه‌روی خیمه‌گاه حسینی و به مساحت حدود دو هزار و ۸۰۰ مترمربع در طبقه همکف قرار دارد و سه شبستان دیگر در تراز زیر سطحی ساخته می‌شود.

به گفته وی، شبستان عقیله به مساحت دو هزار مترمربع در شمال ساختمان مقام حضرت زینب (س)، شبستان امام حسین(ع) به مساحت چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع در جنوب ساختمان مقام و شبستان باب القبله به مساحت دو هزار و ۵۰۰ مترمربع در جنوب درب باب‌القبله حرم مطهر همگی در تراز زیر سطح در حال ساخت است.

وی درباره سایر طرح‌ها و اقدامات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، گفت: این تشکل مردم نهاد با پشتیبانی خیران و نذر دوستداران اهل بیت علیهم‌السلام، بیش از ۱۸۰ طرح مرمت، بازسازی، خدماتی ـ رفاهی و توسعه‌ای را در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین، سامرا، بلد، مسیب عراق و سوریه به اتمام رسانده یا در دست اجرا دارد.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات یادآور شد: حدود یک سال است که طرح توسعه حرم امام علی(ع) در نجف اشرف مزین به نام صحن و شبستان حضرت زهرا سلام الله به مساحت ۲۳۰ هزار متر مربع به اتمام رسیده و اکنون در حال بهره‌برداری است.

وی‌ گفت: در کاظمین نیز طرح توسعه زیرسطحی مزین به نام شبستان حضرت امام محمد باقر(ع) به متراژ پنج هزار متر مربع طراحی شده و در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: پروژه استحکام بنای حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام در سامرا نیز براساس دانش فنی روز و مهندسی پیشرفته در حال انجام است.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در طرح توسعه حرم‌های مطهر در عتبات می‌توانند به تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات و قسمت پرداخت آنلاین به نشانی https://atabat.org/fa/onlinepayment/form مراجعه کرده و کمک‌های خود را به میزان دلخواه اهدا کنند.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است