Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد اخلاق خدمت‌گزاری به امام زمان(عج) را بالاترین مقامی دانست که منتظران می‌توانند به آن دست یابند و گفت: بدون معرفت به امام(ع) کاری پیش نمی‌رود، یاران امیرالمومنین(ع) کنار حضرت(ع) بودند اما به دلیل فقدان معرفت، حکم خار را پیش پای ایشان داشتند.

به گزارش خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان: وجود مقدس امام عصر(حج)، نیازمند یاری واقعی از سوی منتظران است نه سخنی که صرفا لغلغه زبان ها باشد و جنبه ادعای همراهی حضرت(عج) بعد از ظهور را کند، منتظر واقعی کسی است که قبل از ظهور، طعم انتظار را چشیده باشد و حقیقتا در حد خود تلاش کرده باشد تا زمینه مناسب برای ظهور را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام «مسعود عالی»، استاد اخلاق طی سخنانی به بایدها و الزامات این انتظار پرداخته که در ادامه تقدیم حضورتان می شود:

 

حجت الاسلام «مسعود عالی» با بیان اینکه یکی از مقامات ارزنده ای که در مورد وجود مقدس امام عصر(عج) باید آرزو و دعایش را از خداوند داشته باشیم رسیدن به مقام یاری و خدمتگزاری نسبت به آن حضرت(عج) است، گفت: ما که نمی توانیم جزو معصومان(ع) باشیم اما می توانیم خودمان را در خدمت آنان قرار دهیم، این بالاترین مقامی است که یک انسان می تواند به آن برسد، در ادعیه به ما یاد داده اند، چنانچه در دعایی که در مفاتیح آمده و بعد از نماز صبح می خوانیم آمده است: «اللَّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلايَ صَاحِبَ الزَّمَانِ، صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ».

 

این استاد اخلاق تصریح کرد: همچنین، در مفاتیح الجنان در ادامه این دعا آمده است: «اللَّهُمَّ كَمَا شَرَّفْتَنِي بِهَذَا التَّشْرِيفِ، وَ فَضَّلْتَنِي بِهَذِهِ الْفَضِيلَةِ، وَ خَصَصْتَنِي بِهَذِهِ النِّعْمَةِ، فَصَلِّ عَلَى مَوْلايَ وَ سَيِّدِي صَاحِبِ الزَّمَانِ، وَ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَشْيَاعِهِ، وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ: خدایا هم چنان که مرا به این شرافت مفتخر نمودى، وبه این فضیلت برترى ام دادى، و به این نعمت خاصم فرمودى، پس درود فرست بر مولا و سرورم صاحب الزمان، و مرا قرار ده از یاران و پیروان و دفاع کنندگان از آن حضرت، و از کشته شدگان پیش رویش».

 

وی ادامه داد: آنچه که در این دعا ذکر شده، بالاترین مقامی است که باید به دنبالش باشیم، یار امام زمان(عج) کسی است که چند شرط داشته باشد، اولین شرط که در روایات هم آمده، داشتن معرفت نسبت به امام زمان(عج) است. منتظر باید امامش را بشناسد، امام حیّ که در میان ما زندگی می کند. از خود سوال کنیم که چرا می خواهد بیاید و از نبود او چه خساراتی را داریم متحمل می شوی؟ وظایف ما در مقابل او چیست و چه حقوقی به گردن ما دارد؟

 

حجت الاسلام عالی تاکید کرد: من برای آشنایی و شناخت هر چه بیشتر امام عصر(عج)، کتاب «مکیال المکارم» را پیشنهاد می کنم. اگر شناخت و معرفت نسبت به حضرت حجت(عج) نباشد کاری از پیش نمی رود، یاران حضرت امیر(ع) کنار ایشان بودند اما چون معرفت نداشتند به تعبیر خود امام علی(ع) چون خار جلو پایشان بودند.

 

وی اضافه کرد: اما «مالک اشتر» یار وافعی بود. بنابر این، باید نسبت به امام خود معرفت قلبی و عقلی داشته باشیم. معرفت عقلی یعنی باور، صرف شناخت و اطلاعات ذهنی خوب است اما کافی نیست، باور کردن اوست که باعث وفاداری و تسلیم در برابر امام(ع) می شود.

 

این استاد اخلاق در ادامه بیان کرد: آیت الله شیخ حسن‌علی تهرانی یکی از بزرگان بود، روزی به او اطلاع دادند که یکی از رفقا بیمار است و این مرد به دیدار دوستش رفت و دید که او را رو به قبله کرده اند و می گویند حالش بد است و دارد، طبیب هم گفته اگر تب کرده و عرق کند، خوب می شود و نجات پیدا می کند و ما رویش لحاف انداخته ایم اما اصلا عرق نمی کند، این مرد گفت: تا شما بروید دو تا چای بروید او خوب می شود، از اتاق خارج شدند و در حال ریختن چای در استکان دوم بودند که مریض بلند شد. سوال کردند چه شد؟ آیت الله شیخ حسن علی تهرانی پاسخ داد: از وقتی که این لباس را به تن کردم به امام زمان(عج) خیانت نکردم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: چنین معرفت قلبی به امام زمان(عج) و وفاداری به آن حضرت(عج) چنین کرامات و معجزاتی را رقم می زند.

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان بوشهر خبرگزاری شبستان امام خمینی ره نماز عید فطر عید فطر نماز جمعه خطبه های نماز جمعه مقاومت سالگرد ۱۴ خرداد خطبه نماز جمعه حجت الاسلام عالی گفتمان انتظار مهدویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود
  • اهدای درب طلای حرم امام رضا(ع) از طرف حرم حضرت معصومه(س)
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت
  • رونمایی از درب طلای حرم امام رضا(ع) در دهه کرامت
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت (ع)
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود