Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@15:47:34 GMT

حضرت خدیجه(س) یار دوران سختی پیامبر(ص) بود

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۶۶۸۳۱

حضرت خدیجه(س) یار دوران سختی پیامبر(ص) بود

به گزارش ایکنا از قم، آیت الله العظمی مکارم شیرازی جمعه شب در ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی که در بیت این مفسر قرآن کریم برگزار شد، گفت: شناخت ماهیت و زندگی پربار حضرت خدیجه کبری(ع) پیام‎های بسیاری برای ما شیعیان و مسلمانان دارد.
وی افزود: زندگی حضرت پیامبر(ص) شامل دو دوران سختی مکه که همراه با سختی ها و فشارها و آزارها و تحریم هاو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. بود و دوران پیروزی و شادی مدینه که همراه با عزت و قدرت و استیلای مسلمانان بود ولی عده ای از جمله حضرت خدیجه(س) شریک روزهای سخت بودند و در دوران فتح و پیروزی پیامبر حضور نداشتند.
این مرجع تقلید بیان کرد: یکی از کارهای حضرت خدیجه در دوران سخت تبلیغ پیامبر در مکه، بستن زخم هایی بود که هر روز پیامبر در حین تبلیغ از کودکان و مردم بر می داشتند؛ ایشان به رغم همه این مشقات و روزهای سخت هیچ وقت نبی گرامی اسلام را تنها نگذاشتند.
وی با اشاره به سختی و مشقت عجیب شعب ابیطالب اظهارکرد: زندگی در این شعب طاقت فرسا است به حدی که امروز تحمل چند دقیقه ایستادن در گرمای آن منطقه بسیار سخت است ولی ایشان به همراه سایر مسلمانان و پیامبر با تحریم عجیب آب و غذا و دارو و... دست و پنجه نرم کردند و با این وجود امروز اسلام شرق و غرب عالم را فراگرفته است.
این مرجع تقلید با انتقاد از مطرح کردن سن و سال غیر واقعی حضرت خدیجه بیان کردند: بر اساس تحقیقات فراوان مشخص شده است که سن ایشان در هنگام ازدواج با پیامبر توسط استاد سطوح عالی حوزه علمیه گفت: پس از تحقیقات منابع موثق مشخص شد حضرت خدیجه(س) در زمانی که با رسول خدا ازدواج کرد 26 الی تا 28 سال بوده است و سن چهل سال اصلا درست نیست و این مساله از سوی برخی از زنان رسول خدا عنوان شد.
وی با ذکر این مطلب که امروز نیز اسالم در محاصره است اظهارکرد: باید در این زمان آماده فداکاری بود،تحریم ها مشکلاتی را برای کشور ایجاد کرده است که باید صرفه جویی شود تا مشکلات به خوبی رفع شود.
این مرجع تقلید بیان کرد: این موضوع باید مورد توجه باشد که اگر کسی به ما خدمت کرد نه تنها در زمان حیات بلکه پس از رحلتش نیز مورد توجه باشد؛ موضوع شعب ابیطالب با همه سختی هایی که داشت سبب ترویج دین اسلام نشد،همان گونه که امروز به لطف خدا فشارهای دشمن سبب نشده تا ترویج دین اسلام با مشکل روبرو شود.
مرجع تقلید شیعیان با انتقاد از تمرکز گسترده روحانیون در قم تصریح کرد: شهرهای کشور از کمبود روحانیون و مبلغین رنج می برند که باید طلابی که در قم وجود دارند به شهرستان ها بروند و اقدام به نشر و ترویج معارف دینی کنند؛ باید مبلغانی که به شهرستان های کشور اعزام می روند برنامه های تفسیر قرآن کریم داشته باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: مکارم شیرازی ایکنا قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۶۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (11 اردیبهشت)
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (9 اردیبهشت)
  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر